yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları konsantre âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı oylumlu binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari binası özellikle başlamak üzere yararlanma amacına ve kullanan erkek skorsına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birokkalı insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanoğlunun bulunmuş olduğu allıkışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabil binalarda tercih edilmektedir.

Acil çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak eminği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Kötüda en nitelikli ve hoş tasarımlı yangın bapsı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite kuruluşlar tarafından test edilmiş ve onaylanmıştır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını esenlar.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yeğin ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel artışını getirmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın bapları kullanım vadiına bakarak, rengine için evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara bağımlı Yangın Kapısı Fiyatları tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması süflidaki gibidir

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde yekta kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taliısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda muayyen bir müddet ısı ve alev intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre çelmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına niye olan albeni Yangın Merdiveni Kapısı akışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı taban amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page