Için basit anahtar Yangın Çıkış Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Özellikle içli ve kıymetli materyallerin olduğu odaların kapılarının katiyetle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

çoğu kez yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış kapısı, bunalım anlarında insanoğluın yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Z tipi yangın merdivenlerinin çizimi strüktürlırken yangın merdiveninin bulunmuş olduğu duvarda 3 metre boyutunda bir duvar mesafesi veya yangına karşı korumasız bir kapı bulunmaması gerekmektedir.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında safi olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine göre yangın merdiveni yapım kılmak ve montajını bina etmek binaların yangından korunması derunin elzemdir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj sürecinde uygulayım olarak tüm kurallara normal şekilde yerleştirilen bir kanatlı yangın kapısı, autarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

Montaj: Yangın bapsı, düz şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Her dakika degaje bırakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde veya arkasında herhangi bir yük, möble yahut farklı bir beis bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Sırça yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden mamultır ve ekseriya çağcıl binalarda kullanılır.

Binalarda belli başlı standartlarda taraf alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu ortak standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, iki kapı kanadından oluşur ve henüz geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı yüce direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek midein tasarlanmıştır.

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa da sessiz hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü pas yahut benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını yapıp etmek midein hevesli firmalar ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal kılmak yahut amatörce ika etmek vahim sonuçlara kez hevesliabilir. Bu proseste İletişim kanallarımızı kullanıp Bizlere Ulaşarak dayanak alabilirsiniz.

Sertifikasız yangın bapları da şayeste maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları bâtınin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar konuşu Yangın Merdiveni Kapısı bir alternatif sunar.

Report this wiki page